2021. december 3., péntek

A buta “gójok” túlvilági élete

 A “goyim”, mint tudjuk, a zsidó szlengben olyan emberekre utal, akik készségesen elfogadták az iszlámot és a kereszténységet. Ez két olyan zsidó program, amely “vallásnak” adja ki magát, de valójában rabszolgáknak, vagy “gójoknak” szóló programok, ami azt is jelenti, hogy “spirituálisan nem tudatos állatok”.

A “Goyim” – szemben a “Dzsentilel”, ami alapvetően pogány nem-zsidót jelent – azt jelenti, hogy valaki elfogadta a zsidó programokat, és ezért a zsidók által a nemzsidók számára létrehozott identitást. Vagyis a zsidók állatias, mocskos, nem spirituális rabszolgája.

Sok embernek fogalma sincs arról, hogy hová tartanak azzal a döntésükkel, hogy nem spirituálisak lesznek és szembe mennek a teremtő Isteneikkel, a Pogány Istenekkel. Amiről számunkra köztudott, hogy nem “Vallással” van dolgunk, hanem valójában földönkívüli lényekkel. Az ellenség ugyanezt tudja az ő oldalukról, az egészet.

Természetesen ezt vallási értelemben értik. Ez azonban messze nem egyszerűen “vallási” kérdés. Ez szó szerint metafizikai tudományról szól. Amit sajnos olyanok ismernek, mint itt kevesen, de a spirituális részlegben minden zsidó tud ezekről a dolgokról.

Kiterjedten írtam arról, hogy mi történik, ha valaki meditáló Spirituális Sátánista. Az életük és a létezésük megmarad, reinkarnálódnak, és az Istenek a következő életükben újra keresik őket, hogy meditáljanak és folytassák a spirituális útjukat, amíg el nem érik a halhatatlanság állapotát, ahol már nem kell meghalni.

Mielőtt folytatnám, rá kell mutatnom, hogy természetesen bármi, “megtörténhet”. Az ellenségnek nincs teljes hatalma, de az irányításuk alatt álló lelkek számára a dolgok elég zordak. Azok számára, akik soha nem kerültek a rendszerükbe, a legtöbbször a normális és természetes reinkarnációs folyamatot követik. Az Istenek is nagy szerepet játszanak, mint az ókorban, az emberiség védelmében.

Azokon, akik teljesen lemondanak róluk (A lemondás azt jelenti, hogy tudatos elhárítással kiszorítják őket a létezésükből), nem lehet segíteni, egyszerűen azért, mert, kiszorítják őket a létezésükből. Azonban mégis, az ellenség azt akarja, hogy az emberi lelkek teljesen “az irányításuk alá” kerüljenek úgymond. Ezért mondják nekik, hogy mondjanak le a saját Isteneikről, soha ne legyenek spirituálisak, a lista folytatható.

Sok ember, aki az ellenséggel egy ágyban van, dorbézol, és más hülyeségeket csinál – mint például a drogozik – sokszor véletlenül kapnak ízelítőt abból, hogy mi “vár rájuk” a halálban. Persze, tekintve, hogy a lelkük csak szemét, és soha nem dolgoztatták meg, rendkívül elsorvadt. Mint mindennel, ami elsorvadt, vannak problémák, a legnagyobb probléma, a teljes működési zavar.

A drogok nem csak az egót pusztítják el, hanem az akaraterőt és az egyéni akarat érzését is. Röviden, tönkreteszik az egyéniséget.

Egy példa erre, hogy az emberek DMT-t szednek, és látnak szürkéket, hüllőket és egyéb ijesztő, értelmetlen szarságokat. Teljesen értelmetlen drogozni. Az ostoba próbálkozásaik során, hogy a hülye biohackelésükkel megnyissák a dolgokat, néha olyan valóságokat látnak, amelyeket nem állnak készen felfogni, és nagyrészt a saját elméjük egészségének hiánya fertőz. A sorok között ez vonzza elsősorban az ellenséges idegen entitásokat is, akik ezt az egóját feloldó embert jó célpontnak találják bármire.

Az ilyen jellegű drogokat kifejezetten reklámozzák, erőltetik, és úgy tervezik, hogy tönkretegyék az embereket. Az ellenség nagyon jól tudja, hogy miért tették ezeket oda, mint kudarcpótlót a “törekvő”, de unatkozó, lusta, buta gójok számára. Az ellenség nagyon jól tudja, és nem csinálják azokat a hülye trendeket, amelyeket a jószágaikra és áldozataikra erőltetnek.

Ez néha teljes pszichózist okoz. A Salvia Divinorum használói többször említették, hogy láttak egy entitást, ami nagy, állandóan rájuk néz, és “Figyelőnek” hívják. Ez a valami állandóan “VIGYÁZ” rájuk, és úgy néz ki, mint egy arc. Rettegéssel, félelemmel és rettegéssel tölti el őket. Sokan el tudják képzelni saját tapasztalataik alapján, hogy mi lehet ez az “ARC”.




Miután olvastam egy rabbi könyvét a témában, nagyon jól ismerik a Kockát, vagy az asztrális Lélekszüretelés, ami történik, a “Goyimmal”, vagy spirituálisan nem tudatos állatokkal. Mivel ezek a lények soha nem használták a lelküket, vagy soha nem voltak spirituális tapasztalataik, a halál meglepetésként éri őket. Inkább nem osztanám meg a könyvet, mert ha véletlenül “eltűnik”, nem lennék megdöbbenve.

Tehát a nem spirituális emberek esetében… Hirtelen meghalnak, elhagyják a testüket, és egy nagyon erős, húzó fényt kezdenek látni. Sokan meséltek erről a tapasztalataikban. Néha egy kockát is látnak, vagy máskor szürkéket.

Ez a Rabbi az írásaiban elismeri, hogy az emberek nagyon félnek a fénytől és a kockától, ezért ellenállnak a kocka vonzásának, és ezért életben maradnak, a földi zónában rekedve. A rabbi folytatja, hogy amikor ezek az emberek ellenállnak ennek, akkor az “Őrzők” (az ellenséges angyalok és az földönkívüliek az asztrálban) “dühösek” és “haragosak” lesznek, hogy az alattvalóik nem oda jöttek, “ahová VÁRTÁK”, vagyis a kockához vagy ((((“A fényhez”))).

A “gójok” lelkét valóban begyűjtik az energiájukért egy óriási asztrális akkumulátorba. Ott egyszerűen megszűnnek létezni, minden életüket kiszívják belőlük, örökre. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, szövetségben kell lenniük az ellenséggel, az ő JHVH-jukkal, és spirituálisan vaknak kell lenniük. Egy adeptus és olyan emberek, akik spirituálisak, megérthetik és megmenekülhetnek ettől a veszélytől. Az Istenek minden Sátáni Lelket, aki elkötelezte magát, a halál után egy biztonságos helyre visznek. Semmi sem érintheti meg őket, vagy árthat nekik.

A rabbi azt is elismeri, hogy a “Pokol Démonai” valóban magukhoz veszik ezeket a Lelkeket és megvédik őket ettől az asszimilációtól, aminek a “Mennyország” egyáltalán nem örül. Mint tudjuk, nincs mennyország, meg minden ilyen baromság. A mi Isteneink, az Északiak és más barátságos idegen fajok azt akarják, hogy éljünk és gyarapodjunk, és az ellenség az, aki azt akarja, hogy elpusztuljunk. A rabbi szerint a lelkek főleg azért állnak ellen, mert van “egójuk”, és mert nem akarnak úgy beolvadni, ahogy “Isten” diktálja.





Ezért a “Borg” vagy a tömeges idegen asztrális kaptár elme szürkéket és más értéktelen entitásokat küld, hogy “levadásszák a Lelket” és erőszakkal bejuttassák a kockába vagy a Borgba. Ezután a lelket végül megkínozzák, vagy elpusztítják, vagy asszimilálják: senki sem tudja pontosan, hogy mi történik. Magát a rabbit is intenzív félelem tölti el a saját “barátaitól” (((angyaloktól))). Mindezt tudjuk, mióta Crowley megfestette “JHVH”-t. Egy szürke földönkívülit festett.

Természetesen a Rabbi folytatja, hiszen a “Mennyország” (Az ellenség Borgja) rendkívül dühös lesz azokra az emberekre, akik ezt elutasítják. Ezt megtagadni, azt jelenti – hogy hála az Isteneknek – reinkarnálódni, és tovább létezni. Ha valaki erőtlen vagy ostoba, akkor asszimilálódik. A Rabbi panaszkodik, hogy az idegenek nem igazán tudnak MINDEN Lelket learatni, és ezért néhányan véletlenül, vagy a “Sötét Erők” miatt reinkarnálódnak, ahelyett, hogy egyszerűen meghalnának, vagy értelmetlenül életben maradnának az asztrálban.

Ha figyeltek a világban, az Ősi időkhöz képest, most az ellenség úgy szaporítja az embereket, mint a csótányokat, és ugyanakkor Atomháborút akar okozni. A háború az, amiből az ellenség virágzik. Izrael nem véletlenül háborús nemzet. Ez azért van, mert a sok halott emberből, az ő tömegesen haldokló Lelkük tökéletes újratöltődés lesz a már összeomlóban lévő “kocka” számára. A “Tóra” alapja a Kocka, vagy a “Főprogram”, ahogy a rabbik állítják. Teljes tudatában vannak annak, hogy a bolygó idegen megszállás alatt áll, minden mástól eltekintve.

Ezért nem csak, hogy nincs túlvilág a buta gójok számára, és saját spirituális tudatlanságuk miatt csapdába esnek és elpusztulnak, hanem más erők is munkálkodnak, amelyek megbüntetik, elpusztítják, rabszolgasorba taszítják őket, vagy ki tudja, mit.
Ahogy egész életükben félrevezetik, hazudnak nekik, becsapják őket, és kifosztják az életüktől, az energiájuktól és a munkájuktól, úgy a halálba is becsempészik és elpusztítják őket, eltapossák őket, mint a hangyákat.

Tehát ha legközelebb keresztényeket és más “intelligens”, üres, Tórával fertőzött robotokat láttok. Ne sajnáljátok őket. Csak hagyjátok őket megrohadni. Ebben a valóságban mindenki oda megy, ahova akar. Az a kifogás is, hogy “Nem tudták” vagy “Nem volt idejük”, nem működik a túlvilágon. Akkor már túl késő. Van egy fő szabály ebben a világban, azt aratod, amit vetettél. Ezek az ostobák pontosan azt fogják aratni, amit vetettek.

Az Egyiptomiak és az összes Pogány kultúra kőbe írta, folyamatosan kiabálták, folyamatosan figyelmeztették az emberiséget, emlékművekben, írásokban, köveken, mindenhol. Ma mi is ugyanezt tesszük. Akik nem veszik figyelembe a figyelmeztetéseket, és túl lusták ahhoz, hogy akár napi 15 vagy 30 percet is szenteljenek arra, hogy megmentsék a létüket a pusztulástól, azok pusztuljanak el.

Még a szinte irreleváns napi 15 perc meditációval is el lehetett volna kerülni ezt a helyzetet. Ahogy az ember táplálja a testét, hogy az éljen, úgy meditál, hogy a Lelke éljen. Ez ilyen egyszerű. Azok, akik az optimális táplálkozást választják, a testet (a Lelket képletesen) megdolgoztatják, és a legjobbat hozzák ki belőle, erőteljes lényekké válnak. Akik csak egy kicsit esznek, azok legalább élni és létezni fognak, és nem tapasztalják meg például a rothadó halált.

Ide kerülnek az ellenség rabszolgái a halál után. Gazdagok vagy szegények, rabszolgák vagy magas rangúak, miután az itteni kicsinyes életükkel megelégedtek, egyenesen oda mennek. Az asszimilációra és az újrahasznosításra. Ez az értelmetlensége annak, hogy keresztényként, vagy muszlimként létezzenek. Nemcsak hogy nem létezel értelmesen, amíg élsz, de szó szerint garantálod, hogy örökre megszűnsz létezni.

https://thuletide666.wordpress.com/2021/11/27/a-buta-gojok-tulvilagi-elete/

https://web.archive.org/web/20170504001713/http://josministries.prophpbb.com/topic18984.html

A cikket írta: HP Hooded Cobra 666

#gój #zsidó #angyal #kocka #borg #keresztény #kereszténység #isten #jhvh #túlvilág #sátán


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése