2013. október 10., csütörtök

Bevezetés

- Kik az Illumináti és kiket képviselnek? A szabadkőművesek is a részei? A kereszténység hogy kapcsolódik a képbe?

- Ők a vezető cionista háttérhatalom. A szabadkőművesség eredetileg anticionista volt és nem akarta az embereket rabszolgasorba hajtani, ahogy az Illumináti.
Az Illuminátit 1776-ban alapította meg Adam Weishaupt, zsidó származású jezsuita szerzetes Meyer Rothschild - a zsidó Rothschild dinasztia akkori feje - megbízásából. Az ő és Jacob Frank vezetésével szállták meg a zsidók az ősi tudást hordozó, eredeti szabadkőműves páholyokat, és nagy részüket sikerült is beolvasztaniuk, illetve folyamatos kontroll (Kohn-troll) alatt tartaniuk. Jacob Frank Sabbatai Zevi, a sabbateánizmus megalapítójának követője volt, Frank hozzáadva egy-két dolgot ehhez az irányzathoz létrehozta a frankizmust, melynek nagyon röviden a lényege, hogy a zsidóknak minden vallást fel kell venniük és először magukban el kell pusztítaniuk, de ezt kell tenniük minden olyan eszmével, ideológiával, csoporttal, ami nem az ő érdekeiket szolgálja.
Ma tehát egy ilyen sabbateánus-frankista-cionista háttérhatalom irányítja a világot, az Illumináti. Terveik közt ott szerepel a nemzetek eltörlése és egy zsidó világkormány létrehozása, teljes kontroll, a pénz eltörlése, a bechipezés (akár a billogozás, még a Talmudban is benn van hogy "a nem zsidó a zsidó tulajdona és köteles szolgálni a zsidót éjjel-nappal), a házasság és a család, mint társadalmi egység eltörlése...

Az Illumináti tervei szinte egy az egyben megegyeznek Karl Marx (eredeti nevén Mordechai Levy) kommunista kiáltványával - nem véletlenül, hisz a kommunisták is ők. És persze teljesen azonos a Cion Bölcsek jegyzőkönyvében foglaltakkal.

Az Illumináti másik legnagyobb cinkosa/szervezete a Vatikán, a zsidók által alapított katolikus kereszténység, és a többi zsidó alapította illetve uralta keresztény szekta is.
Ma egy hatalmas színjátéknak lehetünk szemtanúi, mely szerint "háború" folyik az Illumináti és a keresztény egyházak közt, az Illuminátit "leleplező" keresztény szószólók azt hazudják, hogy az Illumináti sátánista szövetség. Ez abszolút nem igaz. Nem sátánisták. Semmi közük sem Sátánhoz, sem a sátánizmushoz. Csak annak akarják beállítani magukat, megtévesztésből, mivel az emberek többsége még mindig abban a tévhitben él, hogy Sátán gonosz, az emberiség ellensége. Az emberek félnek tőle, így egyre többen és többen fordulnak majd a kereszténység és a keresztény egyházak felé, ami ugye szintén ők.
Tehát mindkét oldalt megjátsszák az emberek ellen. Szinte mindig mindenhol ezt csinálták, minden csoportban, politikai pártban, vallásban...Mindent pedig, ami nem tőlük származik, legyen az bármilyen eszme, irányzat, nézet, csoport, szerveződés stb. megszállják, lezüllesztik, elzsidósítják és/vagy elkeresztényesítik, megfertőzik, kiforgatják, felhasználják saját céljaikra, vagy önnön ellentétévé teszik.

A bibliát is a mai cionista zsidó világvezetés elődei írták át illetve meg. Hol vettek el belőle, hol adtak hozzá.
Az eredeti, ősi szent iratok, kinyilatkoztatások, tanítások több, mint 90 %-a bele sem került a bibliába.
Emellett szinte minden személy, istenség, esemény, történet lopott a bibliában. Ősi, pogány vallásokból lopták illetve ollózták össze, a szereplőket kitalált zsidó karakterekkel helyettesítették...Rengeteg mindent elferdítettek benn...vagy éppen kódoltak, amely csak a "beavatottaknak" szól.
/Fontos tudni, hogy nem csak az ó- de az újszövetséget is zsidók írták, nevezetesen Saul rabbi (Saul Pál)./

Az Illumináti valójában a zsidokat képviseli. A reptilián idegenektol szarmaznak a zsidok. A zsidó elit vérvonal nem más, mint a reptiliánok földi hibrid vérvonala, Jákob 12 fiának a leszármazottai.
Ezért is különböznek annyira tőlünk a zsidók, maga egy zsidó kutató is kijelentette, hogy ha összehasonlítanánk egy bennszülött néger és egy orosz génkészletét, akkor is több hasonlóságot fedeznénk fel, mintha egy zsidó és egy nem zsidó DNS-ét vetnénk össze.
Még a perverz, mocskos Talmudjukban is benn van, hogy egy zsidó vére más mint egy gój vére. (Gój, sértő kifejezés a nemzsidókra (dzsentilekre) jelentése: lelketlen barom/állat).
Nagyon sok genetikai betegség és ritka, súlyos degeneráció is csak a zsidóknál fordul elő illetve csak náluk öröklődik, ilyen pl. Tay Sachs szindróma. Ezek és még sok más nagyon jellegzetes faji tulajdonság mind bizonyítja, hogy ők nagyon mások mint mi. És ez mind a bennük levő reptilián gének - Levi féle (Levianthan reptiliánból) és a Cohen-féle reptil gének miatt van.

Az Illumináti perverz vérkultuszai nem mások, mint a reptiliánok vérkultuszai. Ezek vannak jelen a zsidók vérrítusaiban is...


A reptiliánok es a zsidok e bolygó megszállói, ők az emberiség megrontói és igazi ellenségei, nem "Sátán és a démonok", akik az emberiség igaz teremtői, valójában magas tudatszintű, spirituálisan fejlett nordikus földönkívüli árja lények és az emberek mellett állnak. (Erről a következő bejegyzésben részletesebben...)


Ajánlott weboldal:
www.exposinghun.heliohost.org

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése