2021. május 31., hétfő

A zsidók okkult erőket használnak, hogy elhozzák a zsidó világrendet

 

A zsidók okkult erőket használnak, hogy elhozzák a zsidó világrendet

„Boldoggá lesznek Izráel elveszettjei, kiket a Szent Fiú – áldott legyen – kiválasztott a gójok közül, akikről az írás is azt mondja: Munkájuk hasztalan, csak egy délibáb, amit mi kinevetünk; mert amikor Isten meglátogatja őket haragjában, mind el fognak porladni. A pillanatban, amikor a Szent Fiú – áldott legyen – levágja az összes gójt a világon, Izráel marad egymaga, és ahogy meg van írva: Egyedül az Úr lesz nagyságos azon a napon!…”

Choschen Hamm 388, 15

Miután Spanyolországban és Lengyelországban nagy veszteségeket szenvedtek, a zsidók messianisztikus követőtáborként újraszerveződtek a rabbinikus vezetők alatt. A mozgalom lelke Luria rabbi, egy kabbalista tanár volt, akiről úgy tartották, ő a Messiás, és eredetileg saját Kabbala-változatáról lett híres. Luria zsidó szokás szerint sosem írta le tanításait, hanem szóban tanította a kezdőknek és haladóknak. A Luria-féle Kabbala írásos változata csak halála után született meg, tanítványainak jóvoltából.

Luria rabbi

Luria kabbalisztikus rendszerének egy későbbi követője Sabbatáj Cévi volt, aki Levante területét járva azt hirdette, hogy ő a zsidó faj Messiása. A történelem ezen szakasza nagyon sokat elmond, ugyanis ekkor a zsidók nyilvánosság elé álltak a terveikkel és szándékaikkal, illetve mivel Cévi olyan zsidó történelmi figura, akinek életét nem csak a zsidó, de a Dzsentil (nem-zsidó) történetírók is részletesen lejegyezték. Ez az oka annak, hogy a zsidók mindig megpróbálják zavarosan bemutatni ezt az időszakot és ezt a vezetőt.

Cévi Rabbi

Ez arra is rámutat, hogy a Kabbala az általános zsidó hatalom és a zsidók belső működése feletti hatalom kulcsa. Cévi éveket töltött kabbalisztikus meditációval, köztük kabbalisztikus formulák és a négyrétű név ismételgetésével, és hasonló gyakorlatokkal. Ez ugyanolyan, mint a jóga a mudrákkal, ászanákkal, légzőgyakorlatokkal és vizualizációkkal. A Kabbala lényege a Shekinah felemelése a Malkuthból a hat alsó világon keresztül a hetedikig, vagyis a koronáig. Ezt a tudást a Dzsentilektől lopták. A Kabbala kulcsa az egyén számára a Shakti energiájára épül, és annak felvezetésére a gerincen keresztül. A zsidók ezt ellopták tőlünk, és kárhozatra ítélték a Gójokat, mert csak a saját legmagasabb vezetőik kezében volt meg ez a tudás.

Az ortodox rabbinikus mozgalmakban a vezető egy olyan rabbi, aki szaddak is. Ez a szó azt jelenti, hogy a követői előtt már számos alkalommal, bizonyíthatóan vitt véghez sziddhiket. Ezek a rabbik a zsidó faj vezetői.

Cévi – mint előtte Luria – nyilvánosan demonstrálta sziddhijeit, és más rabbik is tanúsították ezt. Állításaik szerint álmokat és víziókat láttak Céviről, mint a Messiásról. Cévi mozgalmának csúcsán több, mint egymillió zsidó tanítványa volt, és több ezer zsidó utazott a Levantéra, hogy követhesse őt.

Cévi 1666. június 18-án, egy kabbalisztikus szempontból fontos napon Messiásnak kiáltotta ki magát. A június a hatodik hónap az évben, a 18 az élet száma a Kabbalában, és három 6-osból épül fel. Az évszám pedig 1…666, amelyből a 666 a nap száma, és a spirituális munkák anyagi síkra irányításának száma.

Cévi megparancsolta követőinek, hogy gyakorolják a Luria-féle kabbalát, és megtanította nekik, hogyan kell az elméjük erejét használni a zsidó boszorkánysághoz. Nyíltan gyakorolta a szexuális mágiát, az orgiákon feleségeket is cseréltek. Ez a Kabbala része, az ellenség ismeri a szexuális energia erejét, ezért nyomják el a Dzsentilek körében, és ezért tartják meg maguknak a felső szinteken.

És most jön egy nagyon egyértelmű rész: Cévi legfontosabb követőit különböző európai Nemzetek koronájával koronázta meg, és a „Messianisztikus Háborúra” készült, amelyben Cévi zsidó serege elpusztítja Európa nemzeteit, és a Dzsentileket rabszolgasorba hajtja. Jeruzsálemet el akarták foglalni a Szultántól, hogy Cévi Messiásként uralhassa a világot jeruzsálemi trónusáról. Ez az, amit a Tóra, a Talmud és a Kabbala szerint a zsidó Messiásnak meg kell valósítania. Erről szól a judaizmus. A zsidók szent szövegei a következőket mondják:

„Amikor a Messiás eljön minden zsidónak lesz 2800 rabszolgája.”

Zohar, Toldoth Noah 63b

Ezt kell elérnie a zsidók vezetőjének…

„Boldoggá lesznek Izráel elveszettjei, kiket a Szent Fiú – áldott legyen – kiválasztott a gójok közül, akikről az írás is azt mondja: Munkájuk hasztalan, csak egy délibáb, amit mi kinevetünk; mert amikor Isten meglátogatja őket haragjában, mind el fognak porladni. A pillanatban, amikor a Szent Fiú – áldott legyen – levágja az összes gójt a világon, Izráel marad egymaga, és ahogy meg van írva: Egyedül az Úr lesz nagyságos azon a napon!…”

Choschen Hamm 388, 15

Cévi az ottomán fővárosba menetelt, hogy Jeruzsálemet magának követelje a szultántól. A szultán kijelentette, hogy vagy áttér az Iszlámra, vagy pedig kivégzik. Cévi az előbbit választotta, és a mozgalma ekkor ért véget hivatalosan is, mivel az esemény számos követőjét kiábrándította. Ezután földalatti mozgalomként folytatták, „Dönme”-zsidókként. A tanításaikat olyannyira titokban tartották, hogy valódi vallásukat csak 14 éves korukban árulták el a gyerekeiknek. Így könnyebben el tudtak vegyülni a Dzsentil közösségekben. A dönmék később sikeresen megvalósították a tervüket: a Törökországban létrehozott szabadkőműves páholyaikon keresztül megalapították az Ifjútörök Mozgalmat. A mozgalom segítségével átvették az uralmat a Török Birodalom felett, és ez vezetett később az örmény népirtáshoz.

Az örmény közösség ugyanis nagy akadályt jelentett a dönmék hatalmi törekvései számára, így lemészárolták őket, és ellopták hatalmas vagyonukat. Mivel az örmény bankokat is megsemmisítették, a törökök ekkor már arra kényszerültek, hogy a nemzetközi zsidó bankárokra támaszkodjanak a pénzügyek kezelésében, így a befolyásuk alá kerültek. A dönmék szabotálták a török háborús terveket, mert a Rothschildoknak és más cionistáknak szükségük volt az Oszmán Birodalom pusztulására, hogy megszerezhessék a Levantét, és így lehetővé váljon számukra Izrael létrehozásának messianisztikus küldetése.

A háború után a Török Köztársaság vezetője, Atatürk is egy dönme volt. A szekularizációt azért kényszerítették az országra, mert attól tartottak, hogy a törökök imperialista felkelést fognak szítani. A dönme közösség a Rothschildokkal karöltve alkotta meg a szaúdi rezsimet is, hogy átvegyék a hatalmat a szunnita iszlám felett. Törökországot még ma is a dönmék irányítják.

Jakob Frank rabbi, a kommunizmus valódi atyja

Térjünk vissza Európába, ahol egy másik fontos rabbinikus vezető, Jakob Frank tevékenykedett. Frank több, Európába érkezett dönme zsidótól tanulta ki a Kabbala rejtelmeit. A témáról beszélő zsidók váltig állítják, hogy Frank Sátánista volt, és valamilyen fura módon még csak nem is volt zsidó, mert szembement a judaizmus tanításaival. Érdekes megfigyelni ezen a példán, hogyan hazudnak a zsidók… Mindeközben a szájuk másik sarkával beismerik, hogy minden amit Frank tett, benne volt a Talmudban, és egyáltalán nem állt vele szemben. Szóval annyi történt, hogy a judaizmus tanításait követte, mint zsidó vezető. A zsidók úgy hiszik, a Dzsentilek teljesen hülyék, és ennyire nyilvánvaló hazugságokat is elhisznek, mert ostoba gój agyukkal észre sem fogják venni. Minden, amit Frank művelt, egytől egyig ott van a Talmudban, a fekete mágiától kezdve a rituális emberáldozatokig. Ugyanúgy a Tóra is tartalmazza őket. A mozgalom egy másik hű zsidója, Moses Hess azt állította saját írásaiban, hogy a terveik előmozdításáért talmudi fekete mágiát végeztek.

Amikor ezek a zsidók a saját dolgaikról beszélnek, azt se felejtsük el, mit parancsol nekik a zsidók törvénye:

„Ha bármit elmondanánk a vallásunkról a gójoknak, az olyan lenne, mintha megölnénk minden zsidót. Mert ha a gójok tudnák, mit tanítunk róluk, nyíltan levágnának minket.”

Sanhedrin 59a

„Ha egy gój megkérdez egy zsidót, hogy a könyveink tartalmaznak-e bármit őellenük, hazudnia kell neki.”

Libbre David 37

Mérget vehettek rá, hogy ezek a zsidók hazudnak, hogy összezavarják a gójokat a judaizmus valódi természetével kapcsolatban. A Cévi-ügy is egy kényes téma számukra, mivel az egész világ előtt felfedték a terveiket, nem pedig a színfalak mögött ügyködtek, ahogy általában szokták.

Frank kinevezte magát Cévi reinkarnációjának, és útjára indította a Frankista Mozgalmat, hogy elhozzák a Zsidó Világrendet. 1773-ban Frank személyesen találkozott magával Mayer Rothschilddal, aki sabbateánusként Cévi tanításait követte. Mayer annak a rabbinak volt a sámesze, aki felnevelte őt, és mind a mai napig szinte imádattal hódolnak neki bizonyos zsidó csoportok, például a Chabad is.

Frank Adam Weishaupttal is találkozott, akinek az apja rabbi volt, ő maga pedig a zsidó egyházjog tanáraként dolgozott a bajorországi Ingolstadt egyetemén. Ezen az 1773-as találkozón Rothschilddal és Weishaupttal Frank megalkotta a tervet, hogy be kéne szivárogni a szabadkőműves páholyokba, és ekkor került sor az Illuminati megalapítására is. Az Illuminati doktrínáit Frank és Weishaupt találta ki, míg a pénzügyi alapokat és társadalmi kapcsolatokat Rothschild biztosította. Korábban Frank volt az, aki a Rotschildokat és a Warburgokat segítette pénzügyi hatalomhoz jutni. Frank megbízta követőit, hogy vigyenek véghez néhány pénzügyi műveletet Lengyelországban, majd ezt a pénzt a terveik támogatására használta. Ebből adtak kölcsönöket királyoknak és hercegeknek, ami elindította őket a bankárbizniszben.

Ezután a zsidók átvették az uralmat a szabadkőműves páholyok fölött, és saját eszközükké formálták őket, amik mind a zsidó világuralom messianisztikus tervét szolgálták. A Francia Forradalmat a dokumentumok szerint szintén a frankisták robbantották ki, felhasználva a szabadkőművesek feletti irányításukat, és a Rothschildok és más zsidó pénzügyi csoportok anyagi támogatását. A mozgalom, amit Franciaországban Jakobinus Mozgalomnak hívtak, a „francia” forradalom zsidó góleme volt, a következő évszázadban pedig egyszerűen átnevezték Kommunista Ligává. Marx és Hess, a két zsidó pedig megírta a Kommunista Kiáltványt. Utóbbi nyíltan hirdette a cionizmust, és hivatalosan ő volt a cionizmus atyja. Azt állította, a cionizmus célja egy globális zsidó kormány megalakítása, amely Izraelből uralkodik. Egyszerűen fogták Frank illuminátus ideológiáját, rádobták valami új hókuszpókusz leplét, és átnevezték kommunizmusra.

Hess legfőbb munkája a hatóságok szerint a „Róma és Jeruzsálem” volt. A következő idézetek Meyer Waxman 1945-ös fordításából származnak, amit az Egyesült Államokban a Block Publishing Co. adott ki:

„1848-ban hazasietett Párizsból – mondja a fordító az előszóban –, és aktív szerepet vállalt a nép fegyveres ellenállásában.” (22. oldal)

„1845-ben Hess hirdetni kezdte a kommunista ideológiát, és olyan szervezeteket alapított, amelyek annak realizálásáért dolgoztak. Tevékenysége miatt Arnold Ruge „kommunista Mózes-rabbinak” titulálta őt.” (21-22. oldal)

„Hess gondolkodásának alapjai… a zsidó Spinoza tanításaira épültek, amiket hűen követett.” A fordító szerint „feltárta az elme és az anyag alapegységét, az alapvető egységet és annak különböző kivirágzásait.”

Hess azt is mondta: „A judaizmusban egyetlen dogma létezik, az Egység tanítása.” (44. oldal)

„…a rabbik sohasem választották el a világ jövőjének és a messiási uralomnak a fogalmait. Nahmanidész ragaszkodik az elképzeléshez, hogy… azonosság áll fent… az „eljövendő világ” és a Messiás uralma között.” (46. oldal)

Magasztalta a Talmudot, és Mózest az abban leírt jelentéktelenebb szerepnek megfelelően kezelte.(91. Oldal)

Hess víziója az volt, hogy a zsidóság Palesztinából irányítsa a világot, „Európa és Ázsia közül… ahol az utak Indiába és Kínába vezetnek… Már annyiszor hozzájárultatok a civilizáció ügyéhez, és segítettétek Európát a haladás útján, hogy képesek vagytok forradalmakat csinálni, és sikerre vinni őket… Masírozzatok előre!” – szólította fel a zsidókat, és kijelentette: „A világ újra tisztelettel fog adózni a népek legrégibbje előtt. (139-140. oldal)

„A Talmud a modern ortodox judaizmus sarokköve.” (143. oldal)

„A fekete mágiát, és a haszid okkultizmust kutatta, ami a cionizmussal együtt a kommunista diktatúrát akarta megvalósítani… A haszidizmus és a nemzeti mozgalom kombinálásából fakadó előnyök felbecsülhetetlenek” (218. oldal)

„Habár a haszidoknak nincs társadalmi szervezetük, szocialista életmódot folytatnak.” (218. oldal)

A fordító a könyv 1918-as kiadásának előszavában úgy hívta Hess-t: „a nacionalizmus hírnöke és a cionizmus harsonája.”

A kommunizmust a szabadkőműves páholyokon keresztül terjesztették el a világon, a nemzetközi zsidó bankárelit segítségével. Oroszország is így esett el. Miután a kommunizmus gyökeret vert Oroszországban, a Dzsentil szabadkőműveseket meggyilkolták a páholyokat uraló zsidók, és végül megszüntették azokat.

Frank és Cévi palástját a Rothschildok vették magukra, saját cionista kiadványaikban úgy emlegetik magukat, mint „A Zsidók Királyai”. Cévi messianisztikus serege a Vörös Hadsereg volt. A kommunizmus pedig az a zsidó gólem, ami által meg akarják teremteni globális királyságukat.

A Rothschildok zsidó ügynökeiket, például Warburgot és Schiffet Amerikába is elküldték, hogy egyezzenek meg amerikai iparmágnásokkal és pénzemberekkel. Ez végül olyannyira sikeres volt, hogy a különböző egyezségekből végül megszületett a Szövetségi Tartalék, amit a zsidók uraltak. Amerikát belekényszerítették a – szintén a zsidók által kirobbantott – Első Világháborúba, ezután kierőszakolták a nagy gazdasági világválságot és a „New Deal”-t, amit akkoriban sokan csak „Jew Deal”-nek hívtak, mert tudták, kik állnak mögötte. Mindez teljes gazdasági, politikai és média-kontrollt adott a zsidóknak Amerika felett.

Ez a kontroll tette lehetővé számukra, hogy a Második Világháborúba is belekényszerítsék Amerikát, ugyanolyan okból, mint az elsőnél: hogy megteremtsék azt a káoszt, ami a Zsidó Világrend elhozásához szükséges. Ez a tervük mind a mai napig folyamatban van.

A zsidók itt-ott néha elkotyogják az igazságot. Barry Chamish, egy zsidó előadó és szerző fő témája a sabbateánus zsidók szektája. A szerző kicsit kiforgatja a dolgot, hogy ne tűnjön annyira vészesnek, de ő is leírja, hogy ez a mozgalom nyíltan beismerte Joszif Sztálin zsidó származását, és eme cionista mozgalomban való részvételét, amelynek célja a globális zsidó kormány elhozása volt.

Gondoljunk bele, mit is jelent ez. Sztálinról köztudott, hogy gyakorolta a Kabbalát, és más zsidó okkult tanításokat is követett. Még a születési dátumát is megváltoztatta, hogy a valódi születési horoszkópját ne tudják felhasználni ellene. Ő volt az első vezető, aki elismerte Izrael létjogosultságát, és sok segítséggel szolgált az állam megalapításához. Bármikor, ha a Rothschildokat képviselő Otto Kohn gépe leszállt Moszkvában, Sztálin szó szerint ott várta őt a vörös szőnyeg végénél.

A zsidók ráerőltetik a Dzsentilekre a marxista materializmust, miközben a spirituális tudást megtartják maguknak, és így tartják befolyásuk alatt az emberiséget.

Forrás:

The Jewish Religion: Its Influence Today by Elizabeth Dilling

A cikket írta High Priest Mageson666

A cikk forrása: https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=24&t=176


https://spiritsoferidu.wordpress.com/2021/05/29/a-zsidok-okkult-eroket-hasznalnak-hogy-elhozzak-a-zsido-vilagrendet/

2 megjegyzés:

  1. Református iskolába jártam, ennek ellénre sosem érdekeltek a bibliai történetek, irányzatok, sőt, nem különösebben azonosítottam az istent, amelyhez imádkoztam, a bibliai történetekben megjelenővel. A zsidók ámokfutásáról viszont mindig is tudtam, épp ezért volt számomra az egész biblia hiteltelen. Az elmúlt két év eseményei viszont kétségtelenül elindítottak engem egy úton, és ahogy haladok ezen az úton, úgy egyre szűkebb, egyre több vakvágánnyal. Úgy gondolom, a legnagyobb feladvány az illumináti, ami a keresztényeket sikeresen tartja a sátáni-isteni kettősségben. Viszont, mivel nem szeretnék kisregényt írni, és egyébként is még nagyon hosszú út áll előttem a megismerés folyamatában, ezért csak néhány kérdést szeretnék feltenni. A gematria, vagy numerológia gyakorlatát Babilonból lopták, s alkalmazzák mindenféle rituálékban. Külön a 666-nak és mindenféle számnak van rituáléja. Ezeket miért csinálják, és hogyan nyernek belőlük energiát? A másik, a tarot. A tarot szintén az ők eltorzított koholmányuk vagy mi az eredete? Szabad-e olyan okkult szerzőket komolyan venni, mint manly palmer hall? Honnan és hogyan sajátíthatóak el a megfelelő gyakorlatok? Végezetül pedig, az egyén önmagától döbbenhet-e rá ezoterikus tudásra?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az "Illuminátiról" illetve az "új világrendről" találsz itt illetve a keresztenysegleleplezese.wordpress.com blogon fontos leleplező írásokat!

      A 666 a Nap planetáris négyzete és az ősi pogány kultúrákban egy szakrális szám, a lélek száma. A szoláris csakrához, ami a lélek erőműve, is tartozik ez a szám.
      Részletes leírást a 666-ról találsz az ancient-forums.com fórumunkon, használd a keresőt.
      Az ellenség bemocskolta a 666-os számot mint sok minden mást az eredeti pogány kultúráinkban...

      A tarotról szintén a fórumunkon vannak jó írások.
      Természetesen a zsidók hozzányultak ahhoz is és hozzárendelték a héber betűiket...
      Az eredeti tarot kártyának semmi köze a zsidókhoz, Thoth istenhez van köze és Egyiptomból ered

      A thuletide666.wordpress.com oldalán a letölthető anyagoknál találod a meditációkról szóló pdf-eket, nagyon fontos bevezetőkkel.
      Illetve a főoldalunkon joyofsatan.com oldalról ill satanisgod.org weblapról tudsz eljutni a konkrét meditációs programokhoz, amik javarészt ősi védikus tudáson alapulnak...

      Először mindent olvass el, anélkül nem nagyon fogsz boldogulni...

      Törlés