2015. április 6., hétfő

Buddhizmus, az anti-spirituális átverés


Theravada buddhizmusról ("a vének tanítása") azt állítják, hogy ez az eredeti doktrínája a buddhizmusnak.
Ami nyilvánvaló, hogy mostanában igen sokat beszélnek a buddhizmusról és ez vált az új trenddé. De sosem említi senki, mi is a buddhizmus valójában, mi a rendszerének a magja, mit is jelent. A buddhista teokraták szándékosan nyomatják a különböző divatos kifejezéseket a buddhizmusról illetve tüntetik fel és éreztetik jónak anélkül, hogy elmondanák bárkinek is, micsoda is valójában a  buddhizmus.



Elég egyszerű. A buddhizmus azt állítja, hogy a létezés szenvedés és a szenvedésnek van vége, amely összefogja a "négy nemes igazságot". Ami pedig az egész rendszert.

A létezés szenvedés...mi is az ellentéte a létezésnek? A nem létezés, a semmivé válás, pontosan ezt jelenti a Nirvana, a SEMMIVÉ VÁLÁST.

A buddhizmus szintén állítja, hogy nincsen lélek, sem örök én. A személy nem más, mint a tudatosság öt elementális erejének kollekciója, amely szimplán újraformálódik minden egyes új inkarnációban. Ezek az erők egy karmikus "ragasztó" és vágy által vannak összetartva, ami azt okozza, hogy a karma folytassa és megszilárdítsa az elementális erőket, ami az egyént a szenvedés kerekében tartja, ami maga a létezés.

A buddhista meditációs rendszer alapvetően az üres meditáció gyakorlása és semmi más. Ez az önvizsgálat egy formája, ami lehetővé teszi az egyénnek, hogy megkeresse vágyainak gyökerét majd szétszedje, lerombolja őket a pszichéjében. Végül, amikor az egyén meghal, az öt elem fel fog oszlani és megszűnik létezni, teljesen megsemmisül. Ez a Nirvána elnyerése, amely szó szerint MEGSEMMISÜLÉST jelent.

A buddhizmus azt állítja a legnagyobb illúzió és vágy, ami okozza, hogy az egyén a létezés ciklusában maradjon, az élet. És a hit, hogy az egyénnek van lelke és létezik az örök én.
A megvilágosodás a buddhizmusban a teljes elfogadása annak a nevetséges hitnek, hogy nincsen én, és hogy az egyén nem létezik. Az egyén létezése pusztán "maya" azaz illúzió. Erről a hitről úgy tartják, hogy egy "kapcsoló", ami feloldja a karmikus kötelékeket teljesen és megengedi az egyénnek, hogy elérje a teljes megsemmisülés állapotát, a Nirvánát halál után.

A buddhizmus nem más, mint egy materialista, nihilista halálkultusz, ami egy furcsa szentimentális, radikális egalitarizmust prédikál, amit annyira vonzónak talál a liberális nyugat. Az ideológia, amit a buddhista Dhammapada prédikál megegyezik a judeo-kereszténység "Hegyi beszédjével". Ami ellenséges program. Ami pedig rámutat, kik is állnak a  buddhizmus mögött. Akik profitáltak abból, hogy eltávolították az ősi, igazi spirituális tudást és helyettesítették azt egy paleo kommunista rendszerrel.

A buddhista rendszer lefektette a következőket:

A mantra tudománya és az asztrológia be volt tiltva. És a jóga (kundalini jóga) gyakorlása és tanítása. Az eredeti nyolcrétű árja ösvény amely a Tantrában maradt fenn, amely a Véda ezoterikus tudománya, helyettesítve lett a dzsainista nyolcrétű ösvénnyel, amely sehová se vezet spirituálisan.

A tantrikus szövegek egyformán egyetértenek abban, hogy a Mantra az első számú legfontosabb eszköz a megvilágosodás eléréséhez, amelyet a buddhizmus rendre eltávolított.

Nyilvánvaló, mi folyt itt. Eltávolították az aktuális spirituális tudást, ami a megvilágosodáshoz szükséges, amely mind a Nyugaton, mind Keleten a kundaliní kígyó felemelését jelenteti - amely a Magnum Opus nagy része - és az asztrológián alapul, ami pedig a Védákban a "fény tudományát" jelenti. Mindezt értelmetlen, materialista nonszensszel helyettesítették, amely az egyént a szenvedés ciklusában tartja csapdában és nem szabadítja fel semmitől. Az buddhista ember spirituálisan alvó állapotban marad és reménykedik a teljes megsemmisülésben, a Nirvánánban.

A technikai illetve szimbolikus nyelvét a buddhizmusnak az eredeti védikus tradíciókból lopták és korrumpálták ellentétes jelentésűvé. Úgymond lecserélték a bort, de megtartották az üveget.

Megalapozott és elfogadott tény hogy "Sziddhárta" sosem létezett. Alakját ellopták és átírták az eredeti Napisten alakjából.

A zsidó terapeuták csoportja Alexandriában a tényleges alkotói a kereszténységnek, amely mint rendszer ugyanazt az ideológiát mutatta, az eredeti spirituális tudás eltávolítását, korrumpálását és a technikai nyelv megváltoztatását azon a módon, ami a buddhizmusban található, csak judaikus csomagolásban. Ugyanaz a viselkedés és bűnös motiváció. És köztudott, hogy a zsidók ott voltak Keleten már több ezer éve...

http://www.jesusneverexisted.com/buddha.html

Vannak feljegyzések Alexandriából, amelyek jelzik buddhista szerzetesek és filozófusok folyamatos érkezését. Bizonyára hozzájárultak a filozófiai spekulációkhoz és szinkretizmushoz, amiről a város híres volt.

Úgy tűnik az eredeti Terapeutákat Ashoka király küldte követként II.Ptolemaiosz fáraóhoz, I.e.250-ben.

Philo Judaus, első századi zsidó filozófus, írt a Terapeutákról: Úgy tűnik példa nélküli vallásos testvéri csoport voltak a zsidó világban. Visszahúzódó aszkéták, szegénységnek elkötelezve, cölibátusban éltek, pont olyanok voltak mint a buddhista szerzetesek.
Nagyon valószínű, hogy a buddhista befolyás terjedt át mind az esszénusokra (hasonló szerzetesrend Palesztinában) és a gnosztikusokra.

Forrás:

http://josministries.prophpbb.com/topic7074.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése