2015. november 24., kedd

A kvantumkapukon átugráló Pártus Jézustól a Magnum Opus nevű biorobotig - avagy hogy mérgezzük a magyarságot zsidó mesékkel - I.rész

Rendhagyó bejegyzés-sorozat következik, rendhagyó kifejezéssekkel. A gyengébb idegzetűek és alacsony önbizalommal rendelkezők inkább ne olvassák, mert valószínű ki fogja verni a biztosítékot a nyers stílus és néhol a vulgárisabb kifejezések, amiket egyszerűen LEHETETLEN számunkra helyettesíteni enyhébb szavakkal. Sajnáljuk, de muszáj kifejezni a felháborodásunkat és megmutatni, mennyire undorítóak és gyűlöletesek egyes személyek és kifejezetten a zsidók, akik minden rothadás elindítói és irányítói...

Elértünk addig a pontig, hogy nem bírjuk tovább szó nélkül hagyni azt az egetbaszó agymosást, amit szerencsétlen magyarokon végeznek a zsidók és talpnyaló sábeszgójaik. És itt nem szimplán arról van szó, ami már ezer évvel ezelőtt elkezdődött (a zsidó megszállás kezdetén), amikor a fajáruló "bolsevik" István király tűzzel-vassal elkezdte áttéríteni a pogány magyarságot a kereszténységre...
Ezt már sokan tudják. Ennél sokkal súlyosabb és veszélyesebb dologról van szó, mégpedig arról, hogy hogyan térítsék el azon magyarokat, akik már valamennyire felébredtek és képesek voltak valamilyen szinten legalább megszabadulni a mocskos kereszténység béklyóitól.

Minél többet tud egy dzsentil, az a zsidók számára annál veszélyesebb. Nem véletlen, hogy már a retkes bibliájuk elején megátkozták a tudást. Ezt szépen mutatja a "gonosz" magyar szavunk is, amit a "gnosz" azaz "gnózis" tehát "tudás" szavunkból ferdítettek. A gnosz az gonosz. Legalábbis a zsidók szerint...

A magyarok valós történelmének hamisítása, eredeti pogány kultúrájának szétrombolása, az emlékek eltörlése tehát már ezer éve tart, és nemcsak az egyház részéről történik, hanem a vele szoros kapcsolatban álló szervezetek, oktatási és tudományos intézmények részéről is. Lásd Magyar Tudományos Akadémia. A kezdetektől fogva tele volt zsidókkal, sőt a létrehozói maguk is azok voltak.

Nem fogunk végig menni az időskálánkon, hanem kezdjük egyből a jókkal: Bobula Ida sumerológus vagyis inkább őstörténész-nyelvtudóshoz ugranék, aki talán az elsők közt volt, aki felismerte, hogyan próbálja meg a zsidó háttérhatalom végleg elpusztítani a magyar-sumér rokonságra való bizonyítékokat, illetve eltörölni vagy épp meghamisítani a fontos ősi szövegeket, írásokat és egyéb kultúrális leletet.
Munkássága olyan jelentős volt, hogy még az itthoni kommunista nyelvészek is kénytelenek számon tartani őt. Mégis szinte egy enciklopédiában vagy lexikonban sem találjuk életrajzi adatait. Képünk sincs róla...
Könyvei, esszéi nagy részét angol nyelven publikálta.
A legtöbb írását, kifejezetten a Great Stag azaz a Nagy Szarvas című esszéjét, melyben felfedi, hogy kicsoda Sátán valójában, már sehol nem fogja megtalálni senki, csak a mi blogjainkon. (Itt a magyar fordítása is fenn van.) Ahonnan csak tudták, az utóbbi két évben, mindenhonnan eltávolították, miután elkezdtük vadul terjeszteni faszbúkon és más közösségi portálokon...

http://arjamagyar.blogspot.hu/2014/07/bobula-ida-nagy-szarvas.html

Ida néni mellett még Hámori Frédi nyelvészt tartjuk említésre méltónak, akiről szintén nincs sok adat és aki szintén főleg angolul írt. Pár írása ma is fellelhető a Magyarságtudományi Intézet oldalán, illetve talán a saját weblapján is. Ha jól tudjuk, Amerikában él. És nagyon visszahúzódott, egy társunk megpróbálta felvenni vele a kapcsolatot levélben FB-on, de nem reagált.

És persze Baráth Tibort, aki szintén eléggé el van hallgatva a zsidók által, bár egy két könyve a magyarság eredetéről elérhető talán több helyen is PDF dokumentumban. Baráth Tibort szintén egy bizonyos szintű keresztényellenes kutatónak ítéltük meg.

Még lehetne pár kutatót felsorolni, akik a jó oldalon álltak és céljuk a magyarság felébresztése volt.

De most jöjjenek inkább a rosszak: nagy magyarellenes történelemhamisítók, ál-spirituális hályogkovácsok (reikis-zenes-szűzanyás-pártuslyézusos-föld szívcsakrás-buddhistás féle ezobuzibanda), zsidócsahos fajárulók, beépített pszeudo-magyar Mossad vagy egyéb zsidóférgek, kereszténységgel totál agymosott "turbó-szittyák", rasszizmusra nevelt szintén elkeresztényesített bőrfejűek-bakancsosok álnáci csoportjai és a végtelenségig lehetne sorolni a zsidó szartenger "ragyogó" gyöngyszemeit. Ezek mind - tudatosan vagy tudatlanul , édes mindegy - a dzsentil emberiség, és kifejezetten a magyarság ellen munkálkodnak gőzerővel és segítik a zsidó világrend kiépítését, azét a totális kommunista rabszolga-államét, melyben a dzsentilek a zsidók bechipezett ("megbélyegezett") rabszolgái lesznek.

Nem akarunk sorrendet vagy "rangsort" felállítani, mert mindegyik féreg illetve agyatlan idióta a maga módján "bajnok" abban, amit csinál.

Kezdjük az egyik gyökérrel, egy nagyon is kitépendővel, hiszen talán ő volt az egyik elindítója annak a foslavinának, ami miatt ma a magyarság legnagyobb része azt hiszi, hogy mindig is keresztények voltunk és hogy Jézus (továbbiakban Lyézus) létezett, valós személy volt.

- Badiny "Jós" Ferenc

Nem fogok semmit írni a munkásságáról, életrajzáról, majdnem 50 ezer találat van a nevével Google-on. Nem csoda, hiszen egy "kimagasló" jezsuita ügynökről van szó. Badiny nagyon ügyesen, nagyon rafináltan csinálta (vagy tényleg elhitte és elme-kontroll alatt állt?), gyönyörűen összemontírozta, mixelte az igazságokat a hazugságokkal: sumér-magyar mitológiánkat, történelmünket és kultúránkat a fertőző judeo-keresztény doktrínák cukrozott verzióival. És persze emellett egy halom dezinformációt közölt és szándékosan (vagy ostobaságból?) félreértelmezett sok mindent a mitológiai történetekből.
Legismertebb írása - és a leghalálosabb - a Pártus Lyézus, melyet most nem fogunk kivesézni, hiszen a csapból is ez folyik.

Röviden a lényeg, annyi, hogy Badiny édes zsidó ábrándjai szerint Lyézus egy valós történelmi személy volt, akit Immanuelnek hívtak és a régi Pártus Birodalom hercege volt, a szintén fiktív szűzkurva, Lyézus anyja pedig "Adiabene Kharax Mária" hercegnő volt. lol
Valami egészen elképesztő, hogy a zsidók milyen részletekig képesek elmenni, milyen mélyen, hogyan képesek kitalálni történelmi személyeket is vagy épp ellopni a karakterét valós történelmi alakoknak, csakhogy igazolják a mocskos bibliai történeteiket, amik szinte mind LOPOTTAK.
A legtöbb történet, karakter, helyszín és fogalom a bibliában az eredeti pogány vallásokból lopott és elferdített, elzsidósított. A zsidók ezt szándékosan csinálták, hogy a keresztényesítés könnyebben menjen, hiszen "hasonló" a pogány vallásokhoz. Most viszont, hogy egyre több ébredező ember jön rá, arra, hogy a kereszténység LOPOTT és torzított az igazi pogány vallásokból, a zsidók megpróbálnak előnyt kovácsolni maguknak ebből is (ahogy mindenből) és beadják az embereknek, jelen esetben a magyaroknak, hogy a judeo-kereszténységet megelőzte egyfajta "őskereszténység" vagy "Nap-kereszténység", egy monoteista vallás, és ez volt az igazi kereszténység. Ezzel próbálják igazolni hamis elméletüket, mely szerint mi magyarok mindig is keresztények voltunk.
Tulajdonképp ősi pogány vallásunkból és tradícióinkból feltárt részeket próbálják "őskereszténynek" beállítani.

Badiny nem az egyedüli. A hazai nyelvészek, sumerológusok és őstörténet-kutatók közt sajnos elég magas számban találhatunk vadkeresztényeket, illetve konkrétan zsidókat és olyan fajáruló dzsentileket is, akik a zsidó háttérhatalmat szolgálják.

- Póli Pál (Church of God)

Ezen nagyon nem kell meglepődni. Póli egy az egyben a zsidók bérence. Keresztény, magát (és az összes európait is) "izraelitának" nevezi. Szinte biztos, hogy nem egy elmekontrollált hívő, szándékosan, tudatosan szolgálja a zsidókat és terjeszti a judeo-keresztény hazugságokat.
Aki ismeri a Church of God-ot, és "leleplező" írásaikat, az tudja, hogy amit ontanak, az Amerikából indult keresztény "leleplezők" (pl. a perverz zsidó Henry Makow, a szintén zsidó Springmeyer stb) Illumináti-ellenesnek feltüntetett "ébredező" mozgalom itthoni verziója. Az írások alapja  többek közt"A Sátán zsinagógája" c. mocskos hazug könyv, amit Andrew Carrington Hitchcock írt, és amely keményen keresztény, tele van féligazságokkal kevert hazugságokkal, aljas csúsztatásokkal. Póli és társai, illetve a többi hasonló keresztény "ébredező" csoportok mind ezt a zsidó agendát tolják, melynek a fő célja, hogy elhitesse a tudatlan emberekkel (nem csak a hívőkkel), hogy a zsidók Sátán népe és hogy az Illumináti nevezetű zsidó szervezet sátánista.

Aki már átlátott a zsidó-keresztény hazugságokon az tudja, hogy ez egy aljas rágalom, hiszen Sátánnak semmi köze a zsidókhoz. A zsidók sosem voltak sátánisták. Nem véletlen, hogy a héber nyelvben "ellenséget" jelent Sátán neve, mert Sátán a zsidók ellensége. A zsidók mindig mindenért Sátánt hibáztatják, minden bűnüket rákenik már 2000 éve. Félik és gyűlölik Sátánt (és a Démonokat is)  mivel ő a dzsentil emberiség igaz teremtője. Minden ősi pogány nép Sátánt és a Démonokat, az emberiség eredeti isteneit tisztelte. A sátánizmus pedig egy gyűjtőnév a régi pogány vallások összességére.
A zsidók gyűlölik a dzsentileket és ahhoz, hogy élősködhessenek rajtuk és uralkodhassanak felettük, le kellett őket pusztítaniuk spirituálisan. Ezért hozták létre a kereszténységet és a többi ellenséges programot. A zsidók elpusztították az ősi tudást, amit isteneink hagytak ránk és judeo-keresztény tanaikkal helyettesítették. Bárki, aki végigolvassa a zsidó bibliát, láthatja, hogy szinte az összes történet és alak benne az eredeti pogány vallásokból lopott és elferdített.
A biblia tökéletes eltávolító eszközként szolgált a spiritualitás eltávolítására, és mindemellett még a zsidó mágia könyve is, hiszen tele van a dzsentilek elleni átkokkal.

Ajánlom mindenkinek a kereszténység leleplezése c. dokumentumot. Pár részlet itt is található belőle, illetve az új blogunkon:

https://keresztenysegleleplezese.wordpress.com/

Az Illumináti pedig szintén nem sátánista. Ez egy zsidó szervezet, amelyet a zsidó Mayer A. Rothschild finanszírozására hozta létre a jezsuita zsidó Adam Weishaupt. Erről is szintén olvashattok itt is, illetve a kereszténység leleplezésében. A két legfontosabb írás ezzel kapcsolatban:

Az igazság az Új Világrendről:
https://keresztenysegleleplezese.wordpress.com/2015/06/04/az-igazsag-az-uj-vilagrendrol/

Reflektorfényben az Illumináti:
https://keresztenysegleleplezese.wordpress.com/2015/05/23/reflektorfenyben-az-illuminati/

Jelenleg a Church of God-ot tartjuk az egyik legveszélyesebbnek a zsidó hazugságok terjesztésében és a brutális agymosásban.

- Majsa Ádám

Póli egyik csatlósa, a "Média legnagyobb hazugságai" nevű álszent FB csoport létrehozója és a "Miamanó" blog egy adminja. Természetesen mind a FB csoport, mind a blog szintén tele van aljas zsidó-keresztény hazugságokkal, keresztény agymosással, és persze szokás szerint erőteljes antináci és Hitler-ellenes propagandával.
Tulajdonképp az összes ilyen "leleplező" vagy "ébresztő" csoport, oldal, blog, weblap, szervezet stb. a fő vonalaiban ugyanazokat nyomatja. Nem csak a konkrétan keresztény jellegű oldalak, hanem a magukat ateistának nevező vagy egyéb jellegű csoportok is.

Ami a zsidók számára legfontosabb, az benne van mindegyikben:

- Sátán rágalmazása és teljes bemocskolása a szokásos módon; a hívők ijesztegetése Sátánnal stb.

- a zsidók feltüntetése sátánistának olyan módon, hogy közben mosdatva és védve a zsidókat azt állítják, az a zsidó réteg (cionisták) amely "sátánista" valójában nem is zsidó, hanem "kazár".
Ennek két verziója van, az egyik azt terjeszti hogy ezek a kazárok Ashkenázi zsidók, míg a másik verzió azt állítja, hogy a kazárok fehér emberek voltak csak felvették a judaizmust és belőlük lettek a "sátánista" cionisták.
Természetesen ez egy óriási baromság. Miközben az embereknek úgy tűnhet elsőre, hogy ezek a "leleplezők" zsidó-ellenesek, valójában szinte azonnal látni, hogy pont a zsidók érdekeit szolgálják.
Lásd például Henry Makow azon kijelentését, miszerint a ma zsidóknak hitt elit vezetőréteg, a cionisták nem is zsidók. És hogy a zsidó nép legnagyobb része "ártatlan áldozat", akiknek a nevében rosszat követnek el a csúnya "sátánista-náci" illuminátusok. RÖHEJ!
Vagyis inkább siralmas, mivel még mindig sokan beveszik ezt az őrült hazugságot.

- "Jézus" egy valós személy volt. És ő az igazi "megmentő", aki le fogja győzni a csúnya cionistákat!
Ez pedig a legeslegfontosabb a zsidóknak. Elhitetni minden áron az emberiséggel, hogy a mocskos fiktív názáreti egy valós személy és hogy "meg fogja menteni az emberiséget".
A zsidóknak nem számít, ha nem vagy hívő keresztény. Nekik megfelel az is, ha valaki csak "történelmi személyként" gondol a kurva jézusukra. Éppen ezért rengeteg fajta jézust találtak ki az embereknek, kezdve a bibliai jézustól, a buddhista tanító jézuson át a pártus-szkíta jézusig.

Lyézus sosem létezett. Szerencsére egyre többen felismerik ezt tényt lassan. Ez a kitalált zsidó archetípus igaziból nem más, mint egy erőteljes gondolatforma, amelyet zsidó mágusok alkottak és amelybe folyamatosan invesztálják az emberek pszichikus energiáit. A zsidó mágusok az okkult tudás segítségével ebből az óriási gondolatformából képesek manifesztálni a terveiket. Így Lyézus a zsidó messiás, ő az akit (amit) "várnak" a zsidók, ez pedig a zsidó világrend megalakulását jelenti. Mivel Lyézus, ez a gondolatforma segíti a zsidó világrend, azaz a kommunista rabszolga-világállam  létrehozását. A Joy of Satan fórumán rengeteg információ van minderről, illetve szintén a kereszténység leleplezésében:

https://keresztenysegleleplezese.wordpress.com/az-igazsag-jezus-krisztusrol/

https://feketenap666.wordpress.com/2015/11/24/jezus-a-zsido-archetipus/

- Hilter és a nácizmus bemocskolása, a sosemvolt holokamu terjesztése...Szinte ez is majdnem minden írásukban benn van. Hitler és a nácik voltak szinte az egyetlenek akkoriban, akik komolyan felvették a harcot a zsidókkal. Hitlertől annyira tartottak a zsidók és annyira gyűlölték őt, hogy már életében elkezdték őt kegyetlenül rágalmazni. Nincs még egy olyan ideológia, amit ennyire el akartak pusztítani a zsidók, csak a nácizmus. A nácizmus valójában politikai sátánizmus. Minden pogány azaz dzsentil ember a világon nem csak sátánista, hanem náci, akkor is, ha fogalma sincs erről.

http://schwarzesonne666.blogspot.hu/2014/01/a-nemzeti-szocializmus-jelenti.html

A nácizmus és a sátánizmus elválaszthatatlan egymástól. A zsidók jól tudják ezt, ezért is kell mindig mindenütt támadniuk Sátánt és Hitlert, a két számukra legveszélyesebb és leggyűlöltebb ellenfelet.


- Bobkó Csaba, a Kitalált Újkor blog fizetett bértollnokaSzinte ugyanaz a szar árad innen is mint testvéroldalairól, pl. a Csörcsofgádról. Csabika bár elsőre antiszemitának tűnik, sokszor élesen bírálja a zsidókat, csak épp nem mindig azzal, amivel kéne...Kőkeményen dolgozik azon, amin amerikai zsidó testvérei is -  mint az általa oly nagyra becsült Henry Makow - az emberek tömeges félrevezetésén és megtévesztésén. Több tucat agymosó mocskot szedett és fordítgatott össze például csak a kommunizmusról, melyet "sátánizmusként" akar aposztrofálni nevetséges módon. Ez is a zsidó agenda része persze.
Valamikor úgy gondolják a zsidók, ha már a kommunizmus úgy is eléggé elítélt, akkor inkább "vesszen" és kiáltsák ki "sátánizmusnak" - mint mindent rosszat, amit ők tettek vagy ők hoztak létre - és maradjon meg a kommunizmus ikertestvére a kereszténység, hiszen valójában úgy is az is színtiszta kommunizmus.
Még mindig elég kevesen tudják sajnálatos módon, hogy a kommunizmus és a kereszténység zsidó ikrek, méghozzá sziámiak, mivel elválaszthatatlanok egymástól.
Hadd idézzek a Pravda című lapból, ami a Kommunista Párt fő újságja volt:

A kereszténység és a kommunizmus nagyon közel áll egymáshoz spirituálisan és eszmeileg. Ez egy elég jól ismert elképzelés, amit számos gondolkodó magáévá tett, Thomas More-tól Lev Tolszotjig. Kevesen tudják, hogy a világ első szocialista államát Paraguayban alapították, és a katolikus Jezsuiták eszméire épült, jóval azelőtt hogy Marx megalkotta volna a tanításait.”

Jézus Társasága – a Jezsuita vallási rend – gyakorlatilag a Szovjetunió KGB-jének felelt meg a katolikus egyházban.

A többit ezzel kapcsolatban olvassa el mindenki itt:

https://keresztenysegleleplezese.wordpress.com/2015/05/12/a-kommunizmus-kereszteny-gyokerei/


https://keresztenysegleleplezese.wordpress.com/2015/05/12/keresztenyseg-kommunizmus-zsidok-es-a-biblia/

Aztán...feltűnő lehet bárkinek Csaba megszállottsága Adyval és Petőfivel, akiket "vakolóknak" tart és "sátánistának". Az igazság az, hogy valóban szabadkőművesek voltak ezek a költők, csakhogy már nem a régi pogány szabadkőműves páholyok tagjai voltak, hanem az elzsidósított csoportoké.
Mikor a jezsuita zsidó Adam Weishaupt megalapította az Illumináti kommunista zsidó szervezetet, a legfőbb célja az volt, hogy az összes eredetileg pogány azaz sátánista szabadkőműves páholyt megszállja és kontroll alá vonja. Így mára már nincs is valódi dzsentil páholy.

Ezért figyelhetünk meg egyfajta tudathasadást Petőfinél is, Adynál is, mert bár nem egyszer előkerül a verseikben egyértelmű utalás Sátánra, pl. a A Tűz csiholója c. Ady versben vagy a Respublika című Petőfi műben, mégis ezek a költők (és sokan mások is) eléggé össze voltak zavarodva és továbbra is hittek a kitalált názáreti létezésében illetve "Jehovát" is valósnak tartották. Sátánra pedig részben keresztény szemszögből tekintettek...
Egyes zsidó szabadkőműves páholyok pedig Lucifer, a fényhozó alatt Lyézust értették, nem Sátánt.

Ezt most nem is részleteznénk tovább... A lényeg, hogy a Church of God után, Bobkó Kitalált Újkorját tartom a legveszélyesebbnek, mert egy laikus olvasónak még hitelesnek is tűnhet, annyi benn a rafinált csúsztatás és az igazságok keverése a hazugságokkal.

- Enigma, azaz Horváth Zoltán és Száraz Gyurka duója

Mi úgy utáljuk ezt a két férget! Nem mintha a többieket nem gyűlölnénk, de Póli és Bobkó után pont ez a két szemétláda az, akik PONTOSAN TUDJÁK az igazságot. Az Enigma egyik régebbi adásában Száraz Gyuri még meg is említette a Spiris of Eridu-t, mikor beszélt a különböző sátánista irányzatokról. Bár egy sunyi aljas félmosollyal elmondta, hogy a Spirits of Eridu Sátánra, mint Enki istenre, a jóságos teremtőre tekint, mégis úgy jött le, mintha csak valami sátánista divatirányzat lennénk a sok közül...
Tudjuk, hogy szinte mindent elolvastak a weboldalinkról, blogjainkról és a Joy of Satan összes oldaláról és folyamatosan figyelemmel kísérik. Figyelniük kell a leleplezéseinket, hogy majd elő tudjanak jönni azok egy torzított verziójával. Nem egy példa volt már rá, hogy ugyanazokat a témákat vették elő a műsoraikban, például kereszténység leleplezése, majd durván csúsztattak benne és szépen belemosták a zsidó agendát...

Az Enigmának több facebook oldala is van, melyekről rendszeresen ki vagyunk bannolva, állítólag Száraz Gyuri által, aki "nagyon hamar kitilt bárkit...". Persze hogy is gondoljuk, hogy gyakorolhatjuk a szólásszabadság jogát egy zsidó irányította oldalon.

Ami a legjobban felháborít minket velük kapcsolatban, az főleg az, hogy ők is megkísérlik ősi pogány vallásunkat valamiféle "őskereszténységnek" beállítani, egy monotesita vallásnak és beleillesztik a rohadt názáretit, mint szkíta-pártus királyt a történelmünkbe.
Száraz György még egy könyvet is írt gyorsan erről, melyben brutálisan összemossa a valóságot a zsidó fikciókkal.

- FOLYTATJUK -

(Yoora és Viki)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése