2013. november 5., kedd

A kereszténység leleplezése

Mielőtt továbbmennél, olvasd el előbb a következő bejegyzéseket:

http://arjamagyar.blogspot.hu/2013/10/bevezetes.html

http://arjamagyar.blogspot.hu/2013/10/satan-enki-melek-taurus-shiva-lucifer.html


A kereszténység leleplezése

A következő cikkek bizonyítékkal szolgálnak arra nézve, hogy a keresztény vallásban és a bibliában mindent más vallásokból LOPTAK szerte a világból, s ezek jóval megelőzték őket. A kereszténység egy eszköz, amely arra szolgál, hogy eltávolítsa a spirituális/okkult tudást a néptömegből, és ez a hatalom néhány ember kezében összpontosuljon, hogy azok manipulálhassák és rabszolgasorba vethessék a tömegeket.
Hogy valóban megértsük a Bibliát és lássuk az igazságot, járatosnak kell lennünk az okkultban. A tömegek elméje nagyon erős. Ha elég régóta tanulmányozzuk az okkultot és mélységeiben megismerjük, az igazság kegyetlenül sokkoló lehet. Az egész judeo-keresztény Biblia egy hatalmas méretű átverés, nagyon is tiszta céllal, ami tudatalatti eszközöket, és a hívők irányított lelki energiáját használja.

Akármikor, ha a kereszténység vagy bármely szövetségese átvette az irányítást egy ország vagy egy terület felett, az ősi spirituális szövegek és feljegyzések el lettek távolítva vagy el lettek pusztítva, és azokat, akiknek spirituális tudás volt a birtokában, az Inkvizíció tömegesen meggyilkolta. Ennek eredményeként kikerült a forgalomból az a tudás, amit a hatalmon lévők használtak s használnak ma is a tudatlan népesség befolyásolására, spirituális/okkult hatalom segítségével. A Biblia az egyik legerősebb tudatalatti eszköz, amit a kiválasztott kevesek használnak a tömegek leigázására. A legtöbb ember ennek nincs tudatában, mivel hiányos a tudásuk az okkultot, a gondolatok hatalmát és a lelki energiát illetően. A mindenkori hatalom azért munkálkodik, hogy megerősítse azt az elképzelést, miszerint az okkult, az elme erői, és a lélek csupán értelmetlen zagyvaság, egy maszlag.

Az ősi feljegyzések elpusztításával lehetőség nyílt egy alternatív, kitalált “történelem” megírására, amely elvágta az emberiséget valós gyökereitől. A történelem szabályozása fontos, mivel ha valaki befolyásolja ahogyan az emberek azt, amit mi múltnak nevezünk, az hatással van a jelenre és a jövőre is.
Az egész Biblia egy hihetetlenül erős tudatalatti eszköz, teli okkult számokkal, üzenetekkel, allegóriákkal, és lopott anyagokkal, amiket ősi vallásokból torzítottak el. Ráadásul ezt a könyvet lelki energiával és hatalommal töltötték fel, hogy félelmet keltsen, és hihetővé tegye. Ha kinyitjuk a szemünket, és birtokunkban van a szükséges tudás, a varázslat többé nem fog hatni ránk. Az egész judeo-keresztény Biblia alapvető témája az alapja a zsidó nép kitalált történelmének a tömegek elméjében. Amit a tömegelme elhisz, annak megvan a hatalma és energiája ahhoz, hogy a valóságban is manifesztálódjon, mivel a gondolatok energiából állnak.

A vatikáni könyvtárban vákuumzárású termek vannak, amik több ezer ősi ezoterikus könyvet őriznek, melyeket a világ minden tájáról loptak és gyűjtöttek össze, hogy kivonják őket a nyilvános forgalomból. A katolikus egyházat – ami a keresztény vallás gyökere – egy titkos társaság irányítja, ami arra használta az okkult hatalmat, hogy leigázza a tömegeket. A végső céljuk nem más, mint az emberiség totális rabigába döntése; ezért dolgoznak fáradhatatlanul már hosszú ideje.
Mindez közvetlenül is hatással volt mindegyikünkre. Az emberiség szükségtelenül szenvedett a tudás megvonása miatt. Az embereket rákényszerítették, hogy többmilliárd dollárnyi pénzt fizessenek saját kárhozatukért, annak érdekében, hogy ez a hazugság továbbra is erős maradjon. Ennek a gonosz átverésnek a túlélése és virágzása EGYETLEN EGY dolgot kíván: A TUDÁS HIÁNYÁT!

Ellentétben azzal amit a legtöbb emberbe beléneveltek, a judaizmus, a kereszténység és az iszlám viszonylag új vallások. Az emberiség története több tízezer évre nyúlik vissza. Ez a hármas megállás nélkül azon dolgozott, hogy távol tartson minket a spirituális/okkult tudástól, és annak az erőnek a használatától, ami mindannyiunkban megvan.
Ezek az úgynevezett “vallások” gyilkosságokra, kínzásra, és hazugságokra épülnek, és az egyetlen mód arra hogy egy ekkora hazugság felfedetlenül maradjon, az, hogy még több hazugságot teremtenek, és elpusztítják azokat a népeket, melyek tudják az igazságot. A kereszténység nem több, mint egy program. Semmi vallásos vagy spirituális nincs benne.Több millió ember szenved depressziótól, reménytelenségtől, és az élettel kapcsolatos bizonytalanságtól. A léleknek fényre van szüksége, és ezt nagyon kevesen tudják, és nagyon kevesen alkalmaznak erő-meditációkat is, amik szó szerint “megváltaná” a lelküket. Az okkult tudás hiánya miatt az Emberiség egésze egy hatalmas varázslat hatása alatt áll, amit okkult erők segítségével vittek véghez, és belénk nevelték, hogy ezeket a “vallásokat” nem szabad megkérdőjeleznünk. Ezt a keresztények is megerősítették azáltal, hogy évszázadokon keresztül adták a pszichikus energiájukat és a lelküket, hogy ez a hazugság fennmaradhasson, s mely végül csak a kiválasztott keveseknek lesz hasznára.

Idézet a zsidó Talmudból:
Simeon Haddarsen, fol. 56-D: “Mikor a Messiás eljön, minden zsidónak lesz 2800 rabszolgája.”


............FOLYTATÁS KÖVETKEZIK.............

--------------------------------------------

Forrás:
http://www.exposinghun.heliohost.org/

http://www.exposinghun.heliohost.org/A%20kereszt%C3%A9nys%C3%A9g%20leleplez%C3%A9se.pdf

Ajánlott oldalak:


Múltunk pusztítása:

http://magyarjos.heliohost.org/multpusztitas.html


(Fordította: Nigel Sheridan)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése